7 Ocak 2013 Pazartesi

Havuzunuzu sağlıklı ve ekonomik temizleyin



Taru Enerji klor kullanımını %80, diğer kimyasalların kullanımını %100 azaltan, “0” enerjili yeni bir havuz temizleme sistemini Türkiye piyasasına sundu. 30 cm. çaplı Floatron cihazı insanlığın binlerce yıldır su temizlemede kullandığı iyonizasyon tekniğine dayanmaktadır.

       Gerekli enerjiyi güneş panelleri sayesinde güneşten elde etmektedir. Floatron, insan sağlığı için içme suyu kalitesinde, güvenli ve zararsız olan bu iyonlar mikroskobik organizmaları öldürmekte ve yenilerinin oluşmasını engellemektedirler. 
    
     İyonizasyon, bakteri, virüs, yosun ve mantar gibi mikro-organizmalarının tümünü kimyasallardan çok daha çabuk ve kalıcı şekilde yok ederek, kimyasal kullanımının tersine, gözlere, saçlara, cilde, mayolara ve çevre bitkilerine hiçbir rahatsızlık ve zarar vermez . İyonizasyon dünyada tüm sağlık kurumları tarafından onaylanmış, Türkiye’de de Boğaziçi Üniversitesi Çevre Bölümü ve Sağlık Müdürlüğü tarafından onaylanmış bir sistemdir. Sadece havuz suyuna karışan inorganik maddeler için, çok az bir miktar klor gerekmektedir.
    
     Şoklama, ters yıkama, süpürme gibi zaman alıcı , maliyeti yüksek yöntemleri, kimyasalda olan depolama, dozajlama ve ölçüm zorluklarını minimuma indirir. Kimyasalların makine, teçhizat ve havuz yüzeylerine verdiği korozif ve toksik etkileri ortadan kaldırır.
    
     Herhangi bir kuruluma gerek kalmadan sadece havuz suyuna bırakmak yeterlidir.
    
     Klor, açık havuzlarda 2 saat gibi bir sürede %70 oranında buharlaşırken, İyonlar açık havuzlarda günlerce etkilerini korurken, güneş altında, ısıyla daha etkilidirler.
    
     Floatron’un bakımı sadece haftada bir yıkama işlemidir ve işletme maliyeti 2 sezonda bir mineral çubuk (44.-USD) fiyatıdır. Ürünün fiyatı 400.-USD’dir ve en fazla 2 sezonda kendini geri ödemektedir. Sistem, yapmış olduğu tüm tasarruflarla, müşteri memnuniyeti ve kalıcı dezenfeksiyon özellikleriyle yapılan yatırımı kısa sürede geri öder.
     
Detaylı bilgi için: Türkiye Distribütörü : Taru Enerji
Adres : 61 Ada, Akasya 2/7 Daire :2 Ataşehir
Tel : 0216/496 95 04
Faks : 0216/456 95 02
Web : www.taruenerji.com
E-mail: info@taruenerji.com 


0 yorum:

Yorum Gönder