Yüzme havuzu bakımı

Yüzme havuzunuz işletmeye sezon başında açılmalıdır. Havuz sorunlarından kaçınmak için yüzme sezonu boyunca uygun kuralları takip etmek oldukça önemlidir.

Kurumsal Vizyon

Dünya standartlarında çağdaş projeler gerçekleştirerek ve beklentilerin üzerinde hizmet sunarak havuz sektörünün güvenilir ve saygın markalarından biri olmak.

Havuz Kimyasaları

Havuzların berrak ve temiz olabilmesi için kullanılan havuz kimyasalları bazı testler sonrasında uygulanmaktadır. Ph ve klor testleri sonrasında havuzun kullanılma sıklığına uygun olarak kimyasal ilave edilmektedir

Garantili ve Kaliteli Hizmet

Hızla gelişen teknolojiyi sürekli takip edip, yenilikçilik ile kendimizi sürekli geliştirerek, profesyonel teknik kadromuz, sistemli, titiz, disiplinli, etik çalışma, ilk defada doğru ve zamanında işlerimizi tamamlama ilkelerimizle faaliyetlerimizi gerçekleştirerek; yaptığımız işlerde garantili ve kaliteden ödün vermeyen alayışımızla hizmet vermekteyiz.

29 Kasım 2012 Perşembe

TÜRKİYE NETWORK PAZARLAMA

Alanya Network Marketing Hizmeti verilir. Network Pazarlama Ürün ve hizmetlerinizi İnternet vasıtasıyla tanıtımını yaparak Müşteri ve kulanıcıları bilgilendirmek,onların sizin kampanya ve fırsatlardan haberdar olmasını saglamaktır. Alanya ve cıvarında iş yapan her işletme sizin ürün ve hizmetlerinizden haberdar olması satışın gerçekleşmesi için interneti nasıl kulanmalısınız. Bu konuda pratik ve faydalı bilgiler paylaşmaya devam edecez.

28 Kasım 2012 Çarşamba

ALANYA NETWORK HIZMETLERI

ALANYA NETWORK SAYFASINA HOŞGELDİNİZ